Inquiry
Form loading...
O sea a Zhongnan Steel Zhongnan na soloia le pule fa'atekinisi mai fafo

Alamanuia Tala Fou

O sea a Zhongnan Steel Zhongnan na soloia le pule fa'atekinisi mai fafo

O sea Zhongnan Steel Zhongnan na manuia le talepeina o le pule faʻatekinisi mai fafo, ma faʻapipiʻiina le gaosiga mautu o le SAE1541 maualuga-sulfur, maualuga-calcium, ma le alumini o loʻo i ai le uamea e le faʻafefeteina, faʻatumuina le va o le gaosiga o fale.

O le malosi, palasitika, ma le faʻaogaina o le SAE1541 maualuga-sulfur, maualuga-calcium, ma le alumini-o loʻo i ai le uʻamea e le faʻafefeteina e maualuga uma, faʻatasi ai ma machinability lelei, e masani ona faʻaaogaina mo lima faʻatonutonu taʻavale, ma le sila mo nonoa, e mafai ona fa'aaogaina e gaosia ai vaega o lo'o galue i lalo o tulaga mamafa. O le uʻamea e manaʻomia ai le maualuga o le sulfur, maualuga le calcium, ma le alumini, e manaʻomia e le tele-element le faʻatonutonuina o le tuʻufaʻatasiga vaapiapi, ma le manaʻoga faʻapitoa mo elemene totoe, faʻailoga faʻapitoa ma vailaʻau, ma le le lelei o le suavai, faʻafefe o luga, ma le vavaeeseina ogaoga i le taimi o le gaosiga. O le faʻagasologa o le gaosiga e faigata, ma o le faʻafitauli faigata e matua maualuga lava. I le taimi muamua, o lenei ituaiga o uʻamea e faʻalagolago lava i oloa mai fafo.

I le maeʻa ai o le tele o taamilosaga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, na faʻaauau pea ona faʻaogaina e le aufaigaluega uʻamea a le Zhongnan sea le faagasologa, malepe i le bottleneck faʻapitoa, tatala le faʻaogaina o le sulfur, ma le faʻaleleia o le calcium auala, ma foia faafitauli o le le lelei o le suavai o le liusuavai. u'amea ma le lelei lelei o luga o papa, ma mulimuli ane fa'atupuina lelei le SAE1541 maualuga-sulfur, maualuga-calcium, ma alumini-o lo'o i ai le sila e le fa'afefeteina. A maeʻa suʻesuʻega faʻamalosi, o le oloa o loʻo i ai tulaga lelei i fafo, vailaʻau vailaʻau toniga, mea faʻainisinia, ma isi mea, e fetaui ma manaʻoga, faʻalapotopotoga faʻalauteleina maualalo ma le maualuga o mea uʻamea, ma faʻatinoga lelei atoatoa. O loʻo i ai i tagata faʻaoga ni faʻamatalaga lelei i le faʻaogaina o le oloa, ma o le tulaga lelei o oloa ua iloa e tagata faʻatau.

O sea Zhongnan i le taimi nei na o le pau lea o le kamupani i totonu o le atunuʻu ua manuia le atinaʻeina o le SAE1541 maualuga-sulfur, maualuga-calcium, ma le alumini o loʻo i ai le uʻamea e le faʻafefeteina, ausia le suiga o oloa faaulufale mai ma le tele o sapalai, ma faʻatumu le va o gaosiga i totonu o le atunuʻu o le maualuga o le sulfur, maualuga-kalesi, ma alumini-o loʻo i ai faʻasologa o uʻamea e le faʻafefe mo taavale.

Fa'afeiloa'i e fai se oka!